Romantisk SPA-weekend med fokus på själ och kärlek

En mysig weekend på ett lyxigt spa är ett utmärkt sätt att byta miljö och inhämta ny energi. Och vilken stad kan väl passa bättre för detta ändamål än Sveriges vackra huvudstad Stockholm? Här finns många olika spaanläggningar att välja mellan, både i centrala staden och i dess ytterområden, med fantastisk utsikt över havet som för tankarna till öar och skärgårdens små skär.

Att koppla av på ett spa är verkligen en lisa för själen. Du får en välbehövlig andningspaus från vardagen och möjligheten att bara koppla av och njuta av en härlig vistelse i vacker miljö. Några av de mest välbesökta spa-anläggningarna i Stockholm finns på olika hotell inne i staden. Det finns också flera hotell som är en kombination av spa- och konferensanläggning. Det finns givetvis även ett flertal hotell med spa att välja på ute i skärgården. Att åka iväg tillsammans med sin käresta och bara njuta med SPA tillamans är både romantiskt, avkopplande, skönt och något som passar alla.

Hitta ditt favorit-spa

Känner du dig osäker på vilket spa du ska välja kan du enkelt söka information på internet, de allra flesta anläggningar och hotell har egna hemsidor idag där du kan läsa om anläggningens alla faciliteter, vilka behandlingar som erbjuds, vilken mat som serveras samt information om priser och olika ”spa-paket” som brukar vara ett prisvärt alternativ för dig som vill få ut så mycket som möjligt av din vistelse.

Om ni har tänkt övernatta så brukar frukost ingå samt inträde till spaavdelningen med tillgång till bad och bastu. På en del spa finns det även gym för den som vill träna.
Passa på att unna dig en skön behandling såsom massage eller en uppfriskande hudvårdsbehandling.

En spa-vistelse är ett utmärkt sätt att umgås med nära och kära, vänner och bekanta, eller med kollegorna på konferens. Spa utgör den perfekta kombinationen av avkoppling och nöje med något för alla smaker. Det är därför ingen tillfällighet att det blivit mycket populärt att anordna konferenser på spa-anläggningar. Här kan man mötas, samtala, reflektera och njuta av god mat och dryck i en lugn och harmonisk miljö.